Настільна версія
мова | язык

Ваєнга вигнала із залу глядачів, що купили квитки за міллліон

7 Липня, 16:56

Поділитися:

Скандалом завершився концерт Олени Ваєнги в найдорожчому концертному залі країни на Рубльовці, в «Барвисі Luxury Village».

У ВІП-ложу на цей концерт квитки продавалися за мільйон рублів, що вже стало рекордом для російських виконавців. Прибирання цієї ложі передбачає обслуговування офіціантами і, в тому числі, подачу алкоголю на столики. Це і зіграло свою фатальну роль.

Одна з компаній багатіїв, що заплатили несусвітні гроші за пафос, явно перебрала з алкоголем. І почала реготати, голосно розмовляти між собою, підсміюючись над іншими глядачами ... Словом, вести себе по-хамськи і повністю ігнорувати артиста, що працює на сцені - пише newsmusic.ru.

Тоді Олена Ваєнга, відома своїм антигламурною і щирою поведінкою, зробила цій компанії зауваження прямо в мікрофон, запропонувавши їм «збирати манатки і валити із залу». Однак напідпитку бізнесмени навіть не звернули уваги, а охорона залу не посміла навіть підійти до них.

Побачивши, що її заклики не подіяли і п'яні продовжують буянити і заважати іншим глядачам, сама Олена Ваєнга підійшла до ВІП-партеру і зажадала від них в жорсткій формі забиратися із залу. «Мені все одно, хто ви такі, я не хочу бачити вас на моєму концерті!» - Суворо зажадала співачка. Тільки після того, як Ваєнга зупинила концерт і стала чекати відходу п'яних, ті зрозуміли, що скандал неминучий і треба все ж йти.

Слідом глядачам, які покидали зал, Ваєнга пожартувала: «Ви ж не міністри культури, щоб так поводитися!»
Помилковий заголовок — Df'yuf dbuyfkf sp pfke ukzlfxsd? oj regbkb rdbnrb pf vskkksjy

7 Липня, 16:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Таїсія (Таісія)