Настільна версія
мова | язык

Роббі Вільямс пообіцяв повернутися до сольної кар'єри

7 Липня, 17:09

Поділитися:

Роббі Вільямс повернеться до сольної кар'єри після завершення туру Take That. Як зазначає сайт Gigwise, виконавець написав про це в деяких з останніх повідомлень у власному блозі.

В даний час Вільямс не може сказати, як надалі буде розвиватися його кар'єра. Однак він пообіцяв, що як мінімум відправиться в сольний концертний тур.

Роббі Вільямс входив до складу Take That з 1990 по 1995 рік. Решта чотири учасники деякий час продовжували давати концерти, проте в 1996 році група офіційно розпалася. У 2005 році колектив возз'єднався, проте Вільямс не брав участі. У листопаді 2006 року Take That випустили свій четвертий студійний альбом "Beautiful World". У 2008 році за ним пішла платівка "The Circus".

У липні 2010 року стала відомо, що Вільямс все ж повернеться до складу Take That. У листопаді 2010 року група випустила новий альбом "Progress". Він став першою за 15 років платівкою Take That, над якою працювали всі п'ять учасників оригінального складу. В даний час колектив дає концерти на підтримку цього диска. Тур повинен завершитися 29 липня 2011 виступом у Німеччині.

У період з 1997 по 2009 рік Роббі Вільямс встиг випустити вісім сольних студійних альбомів - пише lenta.ru.
Помилковий заголовок — Hj,,s Dskmzvc gjj,swzd gjdthyenbcz lj cjkmyjї rfhэ'hb

7 Липня, 17:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора