Настільна версія
мова | язык

Наступного разу Володимир Кличко хоче битись у Києві!

7 Липня, 22:22

Поділитися:

Український боксер, Володимир Кличко, абсолютний чемпіон світу за версіями «Всесвітньої боксерської асоціації», «Міжнародної федерації боксу», «Всесвітньої боксерської організації», і «Міжнародної боксерської організації» («WBA», «IFB», «WBO» і «IBO »), оголосив про те, що хоче провести наступний свій поєдинок на Національному спортивному комплексі «Олімпійський», який знаходиться в столиці України.

Володимир також додав, що він збирається влаштувати справжнє боксерське шоу на головній арені країни. Кличко сказав, що з наступним своїм суперником по рингу він визначиться вже в найближчі тижні.

П'ять днів тому, в Гамбурзі (Німеччина), Володимир переміг британця Девіда Хея, тим самим, завоювавши пояс чемпіона за версією «Всесвітньої боксерської асоціації». Бернд Бенте, після цього бою заявив, що його підопічний не має наміру ще раз битися з Хеєм. І додав, що Кличко молодший може зустрітися з переможцем поєдинку, який пройде 23 липня, між Дереком Чісорою і Тайсоном Ф'юрі.

У список можливих суперників, крім Чісори і Ф'юрі входять такі боксери як Денис Бойцов і Олександр Поветікін. Самим же цікавим варіантом для бою міг би стати американець Кріс Арреола. Говорилося, що місцем проведення цього бою може стати Нью-Йоркський «Madison Square Garden».
Помилковий заголовок — Yfcnegyjuj hfpe Djkjlbvbh Rkbxrj [jxt ,bnbcm e Rb'ds!

7 Липня, 22:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван