Настільна версія
мова | язык

Muse хочуть записати пісню в космосі

7 Липня, 23:11

Поділитися:

Гурт Muse вирішив здивувати своїх шанувальників. Лідер колективу Меттью Белламі вирішив записати пісню у космосі.

Лідер Muse Меттью Белламі розповів про бажання записати музику в космосі. Потрібно для цього всього-нічого: вмовити Річарда Бенсона. Бенсон, британський підприємець, творець звукозаписної компанії Virgin, захопився космічним туризмом і в 2004 році сколотив фірму Virgin Galactic. Почати вивозити бажаючих на орбіту передбачалося ще в 2009 році за 200 тисяч доларів, однак поки до цього так і не дійшло. Метт, втім, впевнений, що рано чи пізно це трапиться, і хотів би потрапити в космос з далекосяжними планами:

"Ми намагаємося розвести Virgin Galactic на безкоштовний політ. Я маю намір переконати Річарда Бенсона, щоб він дозволив нам зняти там відео або записати пісню. Думаю, це було б круто. Чи буде мені страшно? Думаю, я буду в порядку".

Як давно ця думка виникла у Меттью, невідомо, але, коли в травні Muse були в Москві, шанувальники подарували співакові телескоп.

Нагадаємо, актриса Кейт Хадсон вагітна від Меттью Белламі. Пара познайомилася на музичному фестивалі в Каліфорнії дев'ять місяців тому. З тих пір вони не розлучалися. Белламі був представлений матері та вітчиму Кейт - відомим акторам Голді Хоун і Курту Расселу вже через три місяці після знайомства.
Помилковий заголовок — Ьгыу [jxenm pfgbcfnb gscy. d rjcvjcs

7 Липня, 23:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)