Настільна версія
мова | язык

Чоловік Бейонсе відкриє у Лондоні благодійний ресторан

7 Липня, 23:13

Поділитися:

Репер Jay-Z, відомий, як чоловік співачки Бейонсе, відкриє благодійний ресторан, у якому працюватимуть неблагополучні підлітки.

Репер Jay-Z, справжнє ім'я якого Шон Корі Картер, має намір відкрити в британській столиці ресторан з метою забезпечення робочими місцями неблагополучних підлітків. Другим співвласником закладу буде британський футболіст Ешлі Коул, відомий також як колишній чоловік популярної співачки Шеріл Коул.

Зустріч Картера і Коула сталася минулого місяця в Нью-Йорку, а познайомилися вони через спільних друзів. Дві знаменитості обговорили можливість відкриття благодійного ресторану. За словами Jay-Z, новий заклад громадського харчування має стати "найкрутішим місцем у Лондоні".

У планах партнерів частина виручки, яка буде отримана від роботи ресторану, піде на рахунки благодійних організацій.

Необхідно відзначити, що і раніше Jay-Z брав участь у подібних акціях. Так, у січні 2010-го року він випустив трек під назвою "Stranded (Haiti Mon Amour)", який записав спільно з Ріанною і двома учасниками групи U2 - Боно і Еджем.

Весь прибуток від реалізації цього синглу було передано громадським організаціям, які займалися ліквідацією наслідків руйнівного землетрусу на Гаїті, який відбувся 12-го січня 2010-го року.
Помилковий заголовок — Xjkjdsr <tqjyct dslrhb' e Kjyljys ,kfujlsqybq htcnjhfy

7 Липня, 23:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван