Настільна версія
мова | язык

Юрій Антонов продовжує судитися з таблоїдом

8 Липня, 22:15

Поділитися:

Народний артист Росії співак і композитор Юрій Антонов просить Мосміськсуд стягнути на його користь 1,6 мільйона рублів за позовом про захист честі і гідності, повідомили в четвер агентству РАПСІ в прес-службі суду.

Приводом для судового розгляду послужила публікація в самарському випуску газети "Жизнь" від 1-7 квітня 2009 року, в якій стверджувалося, що Антонов спочатку зажадав за концерт у Самарі гонорар у розмірі 1,2 мільйона рублів, а, дізнавшись, що на його виступі планується аншлаг, збільшив суму бажаного винагороди до 1,6 мільйона рублів.

Позивач вважав, що дана публікація завдає шкоди його честі, гідності та діловій репутації, у зв'язку з чим попросив зобов'язати газету компенсувати йому завдані моральні страждання в розмірі 1,6 мільйона рублів - пише newsmusic.ru.

Савеловський суд Москви залишив позов Антонова без задоволення, однак народний артист оскаржив це рішення у вищій інстанції - Мосміськсуді. "Мосміськсуд розгляне касаційну скаргу Юрія Антонова з вимогою скасувати рішення районного суду в п'ятницю, 8 липня", - повідомили в прес-службі.
Помилковий заголовок — >hsq Fynjyjd ghjljd;e' celbnbcz p nf,kjїljv

8 Липня, 22:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван