Настільна версія
мова | язык

Пінк розповіла, чому її порізали під час пологів

8 Липня, 22:21

Поділитися:

Співачка Пінк розповіла, чому в неї не вийшло народити природнім шляхом, як вона хотіла, та на честь якого дерева вона назвала свою доньку.

Артистка провела в пологах дві ночі, проте лікарям усе ж довелося зробити їй кесарів розтин, пише "People".

Пінк та її чоловік Кері Гарт мріяли, аби їхній первісток прийшов у цей світ так, як каже природа, без медикаментів тощо, однак вийшло усе геть не так.

"Вона знаходилася в чистому сідничному передлежанні, це голівкою догори, а ніжки вище голови", - розповіла Пінк.

"Ми перепробували все, аби перевернути її. Виходить, ця у цієї маленької дівчинки були інші плани – передусім, вона ж моя донька", - сказала співачка.

Коли дитина нарешті з’явилася на світ, тато й мама не стали називати її на честь алкогольного напою, як "погрожувала" колись Пінк. Дитинка одержала ім’я на честь дерева - Віллоу ("Willow") означає "верба".

"Верба – то моє улюблене дерево. Я виросла поряд з таким. Це найгнучкіше дерево в природі й його ніщо не може зламати – ані вітер, ані стихії. Воно може зігнутися та витримати будь-що. Мені подобається ця ідея. Я хочу такого для неї", - пояснила молода мама.

Друге ім’я дівчинки – Сейдж, також рослинне, у перекладі з англійської "sage" – то "шавлія".

Співачка тепер зі сміхом пригадує, якою важкою була їхня з чоловіком перша ніч удома з немовлям.

"Кері не знав, кого першим заспокоювати. Насправді то було дуже, дуже кумедно. Бідний хлопець", - розповідає вона.

Нині турботливий тато щоразу прокидається, коли настає час погодувати чи змінити підгузок Віллоу. Він вміє заспокоювати доньку не гірше ніж мамині груди, жартує Пінк.

"Відколи я зустріла його, я знала, що він буде чудовим батьком, але дивлячись, як він закохується, дивлячись, як він плекає її, ніколи в житті я не кохала його так сильно. Він і досі дякує мені за те, що подарувала йому її. Це чудовий час", - поділилася зірка.
Помилковий заголовок — Gsyr hjpgjdskf? xjve її gjhspfkb gsl xfc gjkjusd

8 Липня, 22:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)