Настільна версія
мова | язык

Басков пристрасно зацілував Анну Семенович

8 Липня, 22:29

Поділитися:

Співак Микола Басков не зміг стримати емоцій та дуже гаряче поцілував Анну Семенович.

На презентації кліпу "Не Мадонна" співачки Анни Семенович було гаряче. Російський співак Микола Басков, який завітав на подію, з порогу "засосав" Анну дорослим поцілунком. Чим здивував присутніх. Невже, Семенович - нова пасія Баскова?

"Чоловіки можуть дивитися на три речі - на вогонь, воду і як біжить по пляжу Семенович", - видав артистці комплімент Басков.

До речі, на презентації кліпу всім іменитим гостям на вході вручали спеціальні футболки. На передній частині: фото Семенович і напис "Семенович - Не Мадонна", а на спині - фото Мадонни з відповіддю: "Мадонна - не Семенович".

Сама ж Аня про нову пісню сказала так: "Ну, як же можна порівнювати мене з Мадонною? Ви що?! По-перше, я вище, по-друге, у мене пишніші груди, ну, а по-третє, я вважаю, що я не гірше, ніж вона, - з грайливим сміхом сказала вона. - Насправді моя Мадонна - це збірний образ коханої жінки якогось чоловіка. Це пісня про кохання, про стосунки чоловіка і жінки, про те, що іноді чоловіки погано поводяться, і жінки перестають бути для них Мадоннами. І до співачки Мадонни мій кліп відношення не має".
Помилковий заголовок — <fcrjd ghbcnhfcyj pfwskedfd Fyye Ctvtyjdbx

8 Липня, 22:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день Європи

Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Євсій, Зинон, Кирило, Максим