Настільна версія
мова | язык

Аніта Цой пропала в лісі

8 Липня, 22:44

Поділитися:

Відома співачка Аніта Цой пропала в лісі, куди вирушила 4 липня разом з групою з 30 чоловік в подорож з Ярославля в Казань. В рамках цієї подорожі була запланована експедиція під назвою «В пошуках чистої води», метою якої було дослідження проб води в джерелах, за допомогою спеціальної мобільної лабораторії.

Потім, по закінченню наміченого маршруту Аніта Цой планувала виступити з концертом в лісі в республіці Марій Ел. Концерт передбачалося транслювати он-лайн в Інтернеті. Під час однієї із стоянок співачка вирушила в ліс, де збиралася, як слід розспіватися перед концертом і, щоб не заважати групі, зайшла занадто далеко в лісову гущавину. Її тривала відсутність насторожила групу, яка відправилася на її пошуки. На жаль, пошуки не принесли успіхів і організатори експедиції були змушені в терміновому порядку звернутися в поліцію. Але й багатогодинні розшукові заходи з поліцією не принесли позитивних результатів. Останні відомості про себе Аніта Цой залишила близько 14 години тому у своєму Твіттері - повідомляє stars.glavred.info.

Більше від неї ніякої інформації не надходило, хоча раніше вона постійно щось писала в мережі про себе. За останніми даними, будь-якої інформації про місцезнаходження співачки немає. Оперативні заходи щодо розшуку Аніти Цой в лісі не будуть припинені до тих пір, поки співачка не буде знайдена. Розшукові заходи ведуться із залученням спеціально навчених собак, які не раз брали участь у подібних операціях і знаходили загубилися в лісі людей, повідомляє uznayvse.ru
Помилковий заголовок — Fysnf Wjq ghjgfkf d kscs

8 Липня, 22:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків