Настільна версія
мова | язык

Кіркоров готується до найважливішої події в житті

8 Липня, 22:49

Поділитися:

У житті співака Філіпа Кіркорова стався ряд відчутних змін.

Філіп скинув десять кілограмів, обновив гардероб, зайнявся розширенням площі, і навіть взявся за відновлення жіночого монастиря. Все це свідчить, що в житті Кіркорова, повинно відбутися щось грандіозне.

А що може бути грандіозніше народження спадкоємця? Ще в дитинстві співакові Ванга пророкувала кар'єру знаменитого співака і одруження на Аллі Пугачовій. А було ще передбачення, на яке, на жаль, співак не спромігся звернути увагу.

«Було ще одне пророкування, на яке ми тоді не звернули уваги. Ванга сказала, що в 44 роки, мовляв, у мене відбудеться дуже важлива подія, яка переверне все моє життя. Ну а що може бути зараз важливіше для мене, крім народження дитини?», - Розповів Філіп.

Близькі співака стверджують, що зараз Філіп зайнятий активними пошуками матері для майбутнього спадкоємця. Для того і почав в терміновому порядку «оздоровлюватися», і не тільки фізично - пише stars.glavred.info.

«Філіп став дуже набожною людиною. Почав дотримуватися посту, ходити до церкви ... Якось відстояв величезну чергу до храму Святої Матрони в Москві. Провів у храмі весь день, молячись і розмовляючи з батюшкою», - розповідають друзі артиста.
Помилковий заголовок — Rshrjhjd ujne'nmcz lj yfqdf;kbdsijї gjlsї d ;bnns

8 Липня, 22:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон