Настільна версія
мова | язык

Дженніфер Лопес заплатила $ 16 тис. за зустріч з принцом

10 Липня, 15:58

Поділитися:

З нагоди приїзду в Лос-Анджелес принца Уїльяма і Кейт Міддлтон відомі зірки Голлівуду пройшлися по червоній доріжці театру Belasco Theatre. Справа в тому, що в цей вечір відбувся справжній бал краси BAFTA Brits to Watch. Це щорічний захід, проведений у рамках премії Британської академії кіно і телевізійних мистецтв.

Для того, щоб пройтися по червоній доріжці і особисто поговорити з принцом Вільямом і Кейт зіркам цього року довелося заплатити близько $ 16 тисяч.

Однією з перших хто з'явився на заході, стала співачка Дженніфер Лопес. Мабуть через те що вхідний квиток на подію місяця коштував не дешево, по червоній доріжці в своъй шикарній сукні Дженніфер пройшлася без чоловіка Марка Ентоні - повідомляє gigamir.net.

Після проходу Лопес, до театру Belasco прибув кортеж з довгоочікуваними членами королівської родини. У чорному смокінгу з машини вийшов спочатку принц Вільям, а вже за ним в дуже гарній сукні з'явилася і Кейт. Для того щоб виглядати не гірше голлівудських знаменитостей Міддлтон прикрасила вечірню сукню поясом з дорогоцінних каменів.

Після того, як всі гості заходу продемонстрували свої наряди, зачіски, і дорогі прикраси, всі дружно вирушили в зал. Саме тут, ті хто не пошкодував грошей, змогли особисто познайомитися з майбутнім королем Англії. Однією з таких щасливиць була актриса Ніколь Кідман. В перші хвилини спілкування з принцом з лиця Кідман ніяк не могла зійти посмішка.

Тим часом поки принц розважався світськими бесідами з актрисами, Кейт Міддлтон вирішила також познайомитися з голлівудськими знаменитостями. Першим із щасливчиків виявився Том Хенкс і його дружина Рита Уілсон.

Не пошкодували грошей і прийшли на BAFTA Brits to Watch також: Анна Курнікова, Дженніфер Гарнер, Ед Вествік, Блейк Лайвлі, Квентін Тарантіно, Барбра Стрейзанд і багато інших зірок.
Помилковий заголовок — L;tyysath Kjgtc pfgkfnbkf ; 16 nbc/ pf pecnhsx p ghbywjv

10 Липня, 15:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора