Настільна версія
мова | язык

Музичний Dress Code

11 Липня, 13:13

Поділитися:

15 липня на українських телеканалах стартує нова щоденна музична програма «Музичний Dress Code», головною метою якої буде знайомлення глядачів із новими віяннями та домінуючими трендами сучасної музики. Ідея програми та її втілення належить продюсерскому центру ОРТ Груп на чолі з продюсером групи Dress Code Свідерським Валерієм. 

Dress Code - як відомо, позначення регламенту в одязі. Новаторські ідеї у стилі та подачі музичного матеріалу, дозволяють нам говорити про те, що Dress Code визначає свій регламент в музиці. Саме тому можна бути впевненим, що дресс-кодівці зможуть найкращим чином та в оригінальному стилі представити найактуальніші та новаторські хіти сучасного шоу-бізнесу. У програмі «Музичний Dress Code» будуть звучати зарубіжні хіти зірок світового рівня, таких як Britney Spears, Lady Gaga, Jennifer Lopez та інших виконавців.

Іскрометний гумор учасників групи Dress Code, їх безпосередність, музичний досвід та незвичайне музичне чуття дозволять зробити програму «Музичний Dress Code» цікавою для всіх категорій глядачів. Дивіться програму в ефірі телеканалів MAXXI-TV та КРТ.
Помилковий заголовок — Vepbxybq Вкуыы Сщву

11 Липня, 13:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон