Настільна версія
мова | язык

DreamWorks екранізує дружбу Гудіні і Конан Дойла

13 Лютого, 18:07

Поділитися:

Кіностудія DreamWorks має намір розповісті про дивну дружбу двох найвідомішіх представніків культури початку 20-го сторіччя - Гаррі Гудіні і Артура Конан Дойла. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, з цією Метою був придбаний сценарій Майкла Стражинского із назвою "Голоси мертвих".

Загальновідомо, що після Першої Світової Війни Європу І Північну Америку буквально захлеснуло захопленні спіритизмом. Багато хто хотів Отримати вісточку з "того світу" від своїх близьких, які загинули на війні.

Гудіні був активним противником спіритизму і не раз публічно висміював цю доктрину. Крім того він брав участь у компаніях з викриття медіумів-шарлатанів.

У свою чергу Конан Дойл дуже захоплювався спіритизмом після смерті своєї дружини і вірив, що Гаррі Гудіні дійсно наділений надприродніми здібностями. Протилежні погляди не завадили дружбі цих двох великих людей.

У фільмі, який буде знятий на основі сценарію Стражинского, реальність тісно переплететься з вигадкою, а Гудіні і Конан Дойл покажуть неординарні здібності, щоб розкрити суть таємничих вбивств, що відбулися на початку 20-х років у Нью-Йорку.
Помилковий заголовок — ВкуфьЦщклы trhfyspe' lhe;,e Uelsys s Rjyfy Ljqkf

13 Лютого, 18:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван