Настільна версія
мова | язык

Philips представляє тканину, що світиться

11 Липня, 16:29

Поділитися:

Philips у співпраці з Kvadrat Soft Cells розробив світлову матерію, яка дозволить дизайнерам інтер'єрів, архітекторам і фахівцям по світлу творити композиції, про які раніше можна було тільки мріяти.

Фантастична тканина була створена завдяки комбінуванню широкого спектру матеріалів, пропонованих Kvadrat, та світлодіодних технологій, застосовуваних Philips. Їх поєднання дозволило створити світлові тканинні панелі, які можуть випускатися як у стандартних, так і нестандартних розмірах, і надзвичайно зручні в установці. Кожна панель створюється з різнокольорових світлодіодних модулів, з проміжком в 60 мм закріплюються в акустичному пористому (звукопоглинальному) матеріалі від Kvadrat. При обтягуванні панелей тканинами Kvadrat використовується запатентована технологія, що дозволяє утримувати матеріал в алюмінієвій рамці в постійній натяжці.

Philips представив інновацію, декорувавши панелями ресторан, розташований в штаб-квартирі компанії в Амстердамі. Крім просто світіння, тканинні панелі дозволяють створювати динамічні тематичні зображення, керовані створеною Philips системою менеджменту контенту, яка дає можливість завантажувати різні образи і маніпулювати ними. Завдяки цьому тканина від Philips і Kvadrat дає можливість втілити в життя будь-які творчі ідеї.
Помилковий заголовок — Зршдшзы ghtlcnfdkz' nrfybye? oj cdsnbnmcz

11 Липня, 16:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон