Настільна версія
мова | язык

YouTube прикрасить «Космічна панда»

11 Липня, 16:41

Поділитися:

Google представив користувачам новий інтерфейс для YouTube, названий Cosmic Panda - «Космічна панда». Поки що оновлений дизайн ресурсу буде існувати паралельно з колишнім, і між старим і новим інтерфейсами можна переключатися натисненням кнопки.

В оновленому дизайні використовується інша колірна гамма, інакше виглядають плейлисти і канали. Крім того, введено ряд нових інструментів і функцій. Зокрема, в Cosmic Panda можна продовжувати програвати одне відео, переглядаючи інші (дана функція поки доступна тільки у браузері Google - Chrome).

Бажаючи дізнатися, як новий інтерфейс сприймається його пересічними користувачами і діловими партнерами, YouTube зараз збирає відгуки всіма можливими шляхами: по телефону, електронним каналам і за допомогою дискусій в Google +. В основному ці відгуки наразі позитивні.

У ці дні Google також, разом з Kantar, займається дослідженням, покликаним з'ясувати звички телеглядачів і користувачів Інтернету у Великобританії, в якому задіяно 3 тис. ретельно відібраних респондентів. New Media Age повідомляє, що дана ініціатива повинна допомогти краще зрозуміти взаємний вплив телебачення та електронних медіа. Дослідники сподіваються, що отримані в результаті дорогого опитування дані допоможуть підвищити доходи від реклами в обох досліджуваних середовищах.

http://www.youtube.com/cosmicpanda
Помилковий заголовок — НщгЕгиу ghbrhfcbnm «Rjcvsxyf gfylf»

11 Липня, 16:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків