Настільна версія
мова | язык

Створять безконтактні зарядні пристрої для електромобілів

11 Липня, 16:49

Поділитися:

Як відомо, підзарядку електромобіля необхідно проводити набагато частіше, ніж заправляти паливом машину з двигуном внутрішнього згоряння. І зважаючи на те, що електромобілі з'явилися відносно недавно і транспорт, що працює на бензині і дизпаливі, все-таки домінує на дорогах усього світу, необхідно створювати інфраструктуру зарядних станцій для електромобілів.

Як зробити це з мінімальними витратами і з максимальною безпекою для водіїв і перехожих, оскільки мова йде про електрику? BMW спільно з Siemens, схоже, знають відповідь на це питання. Бренди працюють над створенням проекту зарядної станції, в якій підзарядку можна робити бесконтактним методом завдяки такому явищу, як електромагнітна індукція, повідомляє bmwblog.com

В цьому році під час виставки технологій у Ганновері Hannover Messe Siemens представив безліч рішень, пов'язаних з електроживленням, в тому числі, мобільних установок. Одне з них - бездротовий зарядний пристрій для електромобілів, що працює за принципом електромагнітної індукції. Основна частина мобільної станції - це дві електромагнітних котушки. Одна з них повинна бути встановлена ​​під землею і підключена до міської електромережі, інша кріпиться до днища автомобіля. Водієві необхідно під'їхати до зарядного пристрою та припаркувати машину таким чином, щоб котушки знаходилися одна навпроти іншої. Слід зазначити, що ідея встановлення котушки під землею виглядає досить привабливо, тому що встановлений таким чином пристрій буде приховано від сторонніх очей і захищений від механічного впливу.

Нагадаємо, нещодавно BMW заявив про те, що бренд позиціонує себе як «провайдер мобільних рішень» і підкреслив, що одним з основних напрямків роботи компанії буде розвиток інноваційних технологій.
Помилковий заголовок — Cndjhznm ,tprjynfrnys pfhzlys ghbcnhjї lkz tktrnhjvj,sksd

11 Липня, 16:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків