Настільна версія
мова | язык

Apple збільшить кількість виробників наступного покоління iPad

11 Липня, 18:37

Поділитися:

Компанія Apple, після виходу планшета iPad 2, постійно стикається з тим, що контрактні виробники комплектуючих не можуть забезпечити своєчасне нарощування поставок, що в свою чергу призводить до того, що на ринку виявляється менше планшетів, ніж їх можна було б продати. 

Для виправлення цієї ситуації, перед початком виробництва третього покоління iPad, компанія Apple розраховує збільшити число компаній, що займаються фактичним виробництвом пристроїв. Найбільш ймовірними компаньйонами по випуску iPad 3, можливо, стануть компанії Foxconn Electronics, Quanta Computer і Petagron Technology, крім тих які вже виробляють пристрій. При цьому найімовірніше контракт буде укладений з Pegatron, оскільки даний виробник вже отримав контракти на випуск CDMA-версії iPhone і виробництво iPhone 5.

Раніше планшети вироблялись тільки на заводах Foxconn, розташованих в провінції Ченду, на заході Китаю. Проте 20 травня на одній із фабрик стався вибух, в результаті якого загинуло троє робітників і ще 15 осіб були поранені, що також призвело до збільшення терміну поставок. У результаті в Apple задумалися над тим, щоб укласти договір із ще однією компанією, щоб мінімізувати виробничі ризики. Так це чи ні, поки невідомо. За останніми чутками, компанія Apple може анонсувати новий планшет iPad, який не буде істотно відрізнятися від попередника, за винятком екрану, роздільну здатність якого буде збільшено. Модель може мати назву iPad 2 Plus.
Помилковий заголовок — Фззду p,skmibnm rskmrscnm dbhj,ybrsd yfcnegyjuj gjrjksyyz шЗфв

11 Липня, 18:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван