Настільна версія
мова | язык

Варвара та Олексій Воробйов заспівали дуетом

11 Липня, 21:38

Поділитися:

8 липня в місті Муромі Володимирської області пройшли святкування «Дня сім'ї, любові та вірності». Вперше на це свято в Муром приїхав президент Росії Д. А. Медведєв з дружиною Світланою.

Глава Росії відвідав Свято-Троїцький жіночий монастир, де спочивають мощі святих благовірних князів Муромських Петра і Февронії - покровителів сімейного вогнища.

Увечері в Муромі відбувся святковий концерт, який транслювався на Першому каналі. Олексій Воробйов виступив на цьому концерті в дуеті зі співачкою Варварою. "Спеціально до цього свята ми з Олексієм Воробйовим підготували концертний номер.." - коментує співачка Варвара. "Старовинна, народна пісня в нашому виконанні отримала, на мій погляд, нове прочитання і звучання. З Олексієм працювати - одне задоволення: він не тільки дуже професійний артист, але і відповідальний колега, що вкрай дорого!"

Треба зазначити, що народну пісню "Івушки" співала все багатотисячна аудиторія концертної програми в Муромі! Організатори були приємно здивовані такому прийому - пише newsmusic.ru.

"Приємно що фольклорна музика все більше і більше знаходить свого глядача. Вона стає все більш популярною. А це означає що ми з вами зможемо зберегти найголовніше - культурні традиції наших предків" - повідомив журналістам директор музичного мовлення Першого каналу Юрій Аксюта.

Єдине що могло затьмарити настрій артистів, так це проливний дощ, які супроводжував виступаючих, більшу половину всього дійства.
Помилковий заголовок — Dfhdfhf nf Jktrcsq Djhj,qjd pfcgsdfkb letnjv

11 Липня, 21:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон