Настільна версія
мова | язык

Організатор "Гластонбері" визначив термін життя фестивалю

11 Липня, 21:42

Поділитися:

Організатор "Гластонбері" Майкл Івіс заявив, що фестиваль може припинити існування через три або чотири роки. Про це повідомляє NME з посиланням на The Times.

На думку Івіса, це буде пов'язано в тому числі і з фінансовими проблемами. "Фестиваль окупається тільки завдяки надпопулярним хедлайнерам. Того року, коли ми запросили в якості хедлайнера Jay-Z, ми ледь не збанкрутували", - заявив Майкл. Також він зазначив, що квитки на інші фестивалі (наприклад, на британський Latitude і на пересувній WOMAD) розкуповуються помітно гірше, ніж на "Гластонбері".

Крім того, Івіс вважає, що глядачам набридли подібні заходи. "Складається відчуття, що відвідувачі фестивалів вже бачили все, що можна", - сказав він.

Фестиваль "Гластонбері" проводиться у Великобританії з початку 70-х років. Захід проходить щорічно, проте періодично трапляються перерви. У 2011 році фестиваль проводився з 22 по 26 червня. Його хедлайнерами стали U2, Бейонсе і Coldplay. Наступного разу "Гластонбері" повинен відбутися в 2013 році - пише lenta.ru.
Помилковий заголовок — Jhufyspfnjh @Ukfcnjy,ths@ dbpyfxbd nthvsy ;bnnz atcnbdfk.

11 Липня, 21:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків