Настільна версія
мова | язык

Фронтмен групи Muse став батьком

11 Липня, 22:55

Поділитися:

Фронтмен групи Muse Метт Белламі (Matt Bellamy) вперше став батьком. У минулу суботу, 9 липня, його подруга, американська актриса Кейт Хадсон, народила хлопчика в одній з клінік Лос-Анжелеса. Ім'я новонародженого поки не розкривається.

Пара вирішила не з'ясовувати стать майбутньої дитини до пологів, тому народження сина виявилося для них сюрпризом - за словами Кейт Хадсон, вони чомусь чекали дівчинку. «За всіма ознаками, це повинна бути дівчинка, - заявляла Кейт в своєму ранньому інтерв'ю. - Мені хотілося б виховувати доньку, але якщо буде ще один син - я буду щаслива не менше».

Нагадаємо, що актриса оголосила про свою вагітність в січні цього року. Через кілька місяців - у квітні - Метт і Кейт побралися, відсвяткувавши таким чином рік з моменту своєї першої зустрічі. Це друга дитина 32-річної Хадсон, відомої за ролями в таких фільмах як «Майже знамениті», «Алекс і Емма» і «Як позбутися хлопця за 10 днів» У неї вже є 7-річний син Райдер від попереднього шлюбу з вокалістом групи The Black Crowes Крісом Робінсоном - пише stars.glavred.info.
Помилковий заголовок — Ahjynvty uhegb Ьгыу cnfd ,fnmrjv

11 Липня, 22:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон