Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон познайомилася з Селін Діон

11 Липня, 23:20

Поділитися:

«Я знаю, що найближчим часом мені доведеться забути про все і працювати - ніякого відпочинку. Потрібно вчитися новому. До цього я готова. Я хочу, щоб мій новий альбом став новим, якісно іншим, етапом у моєму житті і кар'єрі. Ми з Тимофієм дуже цього прагнемо і доклали для цього масу зусиль. Ніщо не дається нам легко, але тим більше ми це цінуємо! У нашої команди є мрія - ми повинні отримати Греммі», - каже Міка.

Між заняттями з вокалу наша співачка знаходить час для відпочинку. Після шоу Селін Діон в одному з найвідоміших казино Лас-Вегаса Міка познайомилася зі своїм кумиром - пише stars.glavred.info.

«Це була моя давня мрія - побачитися з Селін Діон. На її піснях я виросла, з ними перемагала на конкурсах. З її ж піснею я перемогла на «Чорноморських іграх» і підписала контракт. Вона - знакова особистість в моїй долі. Ми дуже приємно поспілкувалися, у Селін неймовірна енергетика і дуже багато цікавих ідей. Я була рада познайомитися з нею, а якщо складеться наше співробітництво - буду неймовірно щаслива», - розповіла Міка.

Селін Діон, прослухавши Міку, пообіцяла взяти її в своє шоу, яке вона відновлює з квітня майбутнього року в Лас-Вегасі.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy gjpyfqjvbkfcz p Ctksy Lsjy

11 Липня, 23:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван