Настільна версія
мова | язык

Бітлів покликали на Олімпіаду в Лондоні

12 Липня, 14:42

Поділитися:

Пол Маккартні і Рінго Старр мають намір разом виступити на Олімпійських іграх в Лондоні в 2012 році. Про це повідомляє британський таблоїд The Sun.

Нещодавно Маккартні взяв участь в одному з американських телевізійних шоу і в розмові з ведучим натякнув на те, що обговорює можливість концерту з організаторами Олімпіади. При цьому будь-якими подробицями музикант ділитися не став. Проте джерела The Sun стверджують, що переговори зайшли достатньо далеко, просто Маккартні не бажає розкривати подробиці завчасно.

Більше того, ті ж джерела стверджують, що разом з Маккартні і Старром на сцену можуть піднятися діти Джона Леннона і Джорджа Харрісона, померлих учасників The Beatles. При цьому не уточнюється, чи відбудеться спільний виступ на відкриття або закриття Олімпійських ігор - повідомляє lenta.ru.

Чергові Олімпійські ігри проходитимуть у Великобританії з 27 липня по 12 серпня 2012 року. Іншими музикантами, яких вважають потенційними учасниками церемоній відкриття і закриття, є Girls Aloud, Spice Girls, Coldplay і Muse.
Помилковий заголовок — <snksd gjrkbrfkb yf Jksvgsfle d Kjyljys

12 Липня, 14:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій