Настільна версія
мова | язык

Група Queen оголосила конкурс на кращий відеокліп

12 Липня, 14:51

Поділитися:

Група Queen проведе конкурс на кращий ролик, знятий на композицію "Sheer Heart Attack". Повідомлення про це з'явилося на офіційному сайті колективу.

Згадана композиція входила до альбому "News of the World", випущеного в 1977 році. Зараз група шукає кліпмейкерів, які зуміли б зняти ролик, наповнений свіжими ідеями, але при цьому орієнтувалися б на "канонічні відеокліпи" Queen. Конкурс на кращий ролик присвячений до 40-річчя колективу.

Конкурсні роботи прийматимуться до 27 липня 2011 року. Потім журі займеться оцінкою кліпів, в результаті чого з'явиться шорт-лист зі ста роликів. Вибором фіналіста займуться учасники Queen Брайан Мей і Роджер Тейлор, а також британський режисер Девід Мале (David Mallet). Мале раніше знімав кліпи на композиції Queen ("I Want to Break Free", "Radio Ga Ga", "Who Wants to Live Forever"), Девіда Боуї, AC / DC та інших груп та виконавців.

Кращий ролик буде розміщений на сайті Queen, а також на офіційних сторінках групи в різних соціальних мережах. Творець кліпу-переможця отримає півтори тисячі доларів і цінні призи. Ім'я фіналіста буде названо 11 серпня 2011 року - пише lenta.ru.
Помилковий заголовок — Uhegf Йгуут jujkjcbkf rjyrehc yf rhfobq dsltjrksg

12 Липня, 14:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон