Настільна версія
мова | язык

Іван Охлобистін розповів про бійку із Сукачовим

12 Липня, 14:53

Поділитися:

Знаменитий актор Іван Охлобистін порадував гостей рок-фестивалю "Нашестя" своїм іскрометним почуттям гумору і спогадами про занадто бурхливу молодість. Зокрема, наповнивши свою розповідь забавними афоризмами і примовками, артист зізнався, що неодноразово бився з Гаріком Сукачовим.

Івана запросили на "Нашестя", щоб той познайомив гостей фестивалю зі своєю "Доктриною 77", з якою він виступить в "Лужниках" у вересні. Жарти актора так сподобалися організаторам, що вони вирішили випускати його на головну сцену ще й між виступами рокерів для оголошення учасників концерту.

Охлобистін почувався явно в своїй тарілці серед музикантів, які виконують рок. До того ж на "Нашесті" Охлoбистіна супроводжувала дружина Оксана Арбузова, яка свого часу прославилася завдяки головній ролі у фільмі "Аварія - дочка мєнта". Актора порадували і його зіркові давні приятелі. Коли на території фестивалю з'явився виряджений в джинсові кльоші Гарік Сукачов, Іван розплився в усмішці. Актор і співак знають один одного вже дуже давно.

"Колись я жив на "Войковській". І ми постійно билися з Тушинською. Так, по-дружньому. До першої крові. Тушинским хлопцями заправляв Горинич. Він же Гарік Сукачов. Тепер ми дружимо ще міцніше", - повідав присутнім Охлобистін.

Разом з Гаріком і ще з одним своїм другом Михайлом Єфремовим Іван темпераментно виконав хіт Сукачова "А за окошком месяц май".
Помилковий заголовок — Sdfy J[kj,bcnsy hjpgjdsd ghj ,sqre sp Cerfxjdbv

12 Липня, 14:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон