Настільна версія
мова | язык

Колишня дружина підозрює Пономарьова у викраденні її авто

12 Липня, 15:10

Поділитися:

У екс-дружини Пономарьова Вікторії викрали машину. Вона підозрює, що це міг зробити Олександр.

На серіал перетворилося розлучення 37-річного співака Олександра Пономарьова та 24-річної Вікторії Мартинюк.

Пару офіційно розвели місяць тому. Але пристрасті все ніяк не вщухнуть! Зараз розлучення отримало мало не кримінальний відтінок - днями у екс-дружини співака викрали Porsche Cayenne (таке авто коштує близько 100 тисяч доларів), і Вікторія не виключає, що це може бути якось пов'язане з помстою колишнього чоловіка... Мовляв, в автомобілі і раніше скло били, а Саша нібито не раз дзвонив Віці та її рідним з погрозами ... Пономарьов, у свою чергу, від коментарів утримується, пише Сегодня.

А ще екс-подружжя (одружилися вони влітку 2006-го) ніяк не може визначити, коли і скільки часу Пономарьову проводити з 4-річним сином Сашком (зараз він живе з мамою, а співак бачиться із сином два рази на тиждень, але кожен з батьків вимагає змінити цей регламент).

Про фінансовий бік розлучення екс-подружжя небагатослівне. Віка сказала тільки, що "Саша свого не віддасть", а в оточенні співака говорять, що це Вікин батько (бізнесмен з Львівської області. - Авт.) винен гроші колишньому зятю.

Про причини розриву пара замовчує, але в одному з інтерв'ю Віка обмовилася, що не знайшла спільну мову з дочкою Пономарьова від цивільного шлюбу з продюсером Оленою Мозговою, 12-річної Женею, яка зараз живе з Олександром.
Помилковий заголовок — Rjkbiyz lhe;byf gsljph.' Gjyjvfhmjdf e dbrhfltyys її fdnj

12 Липня, 15:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)