Настільна версія
мова | язык

iPad 3 продаватиметься тільки у вересні?!

13 Лютого, 20:27

Поділитися:

Нещодавно керівник Daring Fireball і відомий фахівець з Apple Джон Грубер (John Gruber) зробив надзвичайно цікаву заяву. Він сказав, що новий планшет Hewlett-Packard може негативно відобразитись на запуску iPad 3. 

А, враховуючи, що продажі HP TouchPad повинні початися цього літа, подібне може відбутися тільки якщо третє покоління планшета iPad з'явиться на ринку або влітку або рано восени. Джон Грубер підтвердив це припущення і повідомив, що Apple, швидше за все, перегляне графік виходу своїх планшетів, і iPad 3 можна буде придбати вже у вересні поточного року. 

У більшості випадків слова Джона Грубера грунтуються на інсайдерських даних. Але тільки не цього разу. Грубер спеціально уточнив, що це просто припущення, яке грунтується на бажанні Apple синхронізувати терміни появи iPad і плеєрів iPod. 

У той же час Tech Crunch з посиланням на «дуже достовірні джерела» стверджує, що Apple приготувала «великий осінній сюрприз». Навряд чи під «великим сюрпризом» розуміється традиційний вихід iPod, а от третє покоління iPad цілком може стати приємним сюрпризом. 

До того ж таким нехитрим чином Apple може значно підняти продажі свого планшета. Тим паче, що поява нового iPad 3 буде набагато ближче до новорічних свят, а цей період вирізняється рекордним попитом на техніку Apple.
Помилковий заголовок — шЗфв 3 ghjlfdfnbvtnmcz nskmrb e dthtcys&!

13 Лютого, 20:27

Поділитися:

Підготував: SuperStar
Джерело: Navsi100.com

Теги: iPad 3, Apple, ґаджет

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван