Настільна версія
мова | язык

Apple готує бюджетний смартфон

13 Лютого, 21:14

Поділитися:

Журналісти Bloomberg впевнені, що компанія Apple займається розробкою бюджетної версії смартфона iPhone.

Більше того, джерела видання стверджують, що компанія вже створила прототип такого смартфона, який виявився на третину менше, ніж нинішній iPhone 4. Про це журналістам Bloomberg на умовах анонімності розповіла людина, яка бачила новий гаджет. 

Але найцікавіше, його ціна! Джерела Bloomberg стверджують, що новий смартфон буде коштувати всього близько 200 доларів! І це без укладання будь-яких контрактів з операторами. 

А домогтися такої вигідної ціни на смартфон допоможуть старі комплектуючі, які вже використовуються в iPhone 4. 

Apple планує використовувати невисоку вартість iPhone, щоб відвоювати частину ринку в Android-смартфонів. Адже тоді компанія буде представлена і на ринку недорогих апаратів. Проте, Apple часто розробляє продукцію, яка так і не з'являється на ринку.

Що стосується представників Apple, то вони поки що відмовилися від будь-яких коментарів. 

Підтвердилися і чутки про те, що Apple може відмовитися від використання традиційних SIM-карт. Замість них у iPhone повинен буде вшивається спеціальний чіп з інформацією про всіх операторів стільникового зв'язку. При цьому користувачі спокійно зможуть придбати смартфон в інтернеті і, не виходячи з дому, активувати його. 

Кажуть, що ця технологія називається «universal SIM», і зараз Apple активно займається її розробкою. Складно сказати, чи буде нова технологія використовуватися в iPhone 5, хоча ймовірність цього, на наш погляд, досить невисока. Адже Apple потрібно не лише довести до розуму саму технологію, але й домовитися про її використання з операторами стільникового зв'язку. А останнє може стати дуже непростим завданням.
Помилковий заголовок — Фззду ujne' ,.l;tnybq cvfhnajy

13 Лютого, 21:14

Поділитися:

Підготував: SuperStar
Джерело: Navsi100.com

Теги: Apple, iPhone, смартфон, ґаджет

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон