Настільна версія
мова | язык

Обережно слухайте музику!

14 Лютого, 10:47

Поділитися:

Давно відомо, що музика здатна впливати на стан людини. З цим фактом погоджуються всі дослідники. 

Однак, незважаючи на всі досягнення у вивченні впливу музики на організм людини, а також на всі інші живі організми, дослідники з різних наукових закладів світу продовжують проводити різні експерименти і дослідження, щоб ще більше дізнатися про цей вплив. Так, з'ясувалося, що музика здатна впливати на живі організми, як негативно, так і позитивно.

Свого часу Девід Елкін, - американський учений-медик, довів, що велике значення має сама музика. Наприклад, гучний, пронизливий звук, негативно впливає на живі організми. Його експерименти показали, що під впливом такої музики припинявся ріст рослин. 

А риба, під впливом так званої «важкої музики» у поєднанні з миготінням світла, взагалі здохла. Не менш цікаві результати він отримав під час експериментів з водою. Коли ставив колбу з водою біля музичної колонки, з якої лунали симфонії Бетховена і Моцарта, то кристали води набували гарної і правильної форми. А коли навпаки, включав важкий рок, то вода наче замерзала, і її кристали набували вигляду хаотичних уламків. Так само музика впливає і на людину.
Помилковий заголовок — J,tht;yj cke[fqnt vepbre!

14 Лютого, 10:47

Поділитися:

Підготував: SuperStar
Джерело: Navsi100.com

Теги: Музика, рок

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр