Настільна версія
мова | язык

Григорій Лепс зав'язав

13 Липня, 23:34

Поділитися:

Рік тому співак посперечався на велику суму з Йосипом Кобзоном, що до свого 50-річчя він в рот спиртного не візьме. З тих пір Лепс п'є тільки чай і безалкогольні напої. «Йосип Кобзон і Григорій Лепс посперечалися на велику суму, що останній в рот спиртного не візьме, - розповідали раніше в оточенні співака, - Це було на дні народження Лепса.

Іменинник пообіцяв не пити до свого 50-річного ювілею. Лепс людина слова, та й сума спору велика. Він п'є лимонад, або воду з медом: корисно для зв'язок».

«Григорій сказав, значить, зробив, - розповіли" Експрес-газеті "в оточенні співака. - Тому день народження на сцені - найкращий варіант. Треба буде співати, і спокуси не буде».

Концерт розпочнеться 15 липня о 22:00, а опівночі з 15 на 16 липня у всіх охочих з'явиться можливість привітати співака з Днем народження прямо на сцені. Спеціально до цієї нагоди кращий концертний зал столиці, «Крокус Сіті Хол», буде прикрашений святковими столами, гості зможуть підняти келих за здоров'я Григорія Лепса в режимі реального, російського застілля - пише stars.glavred.info.

Нагадаємо, наприкінці року Лепс готує ще один сюрприз для своїх шанувальників. З Олександром Розенбаумом записується альбом, де будуть переспівані старі пісні в новому аранжуванні, дуетом.
Помилковий заголовок — Uhbujhsq Ktgc pfdэzpfd

13 Липня, 23:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван