Настільна версія
мова | язык

Астаф'євій змінили партнерку по гурту NikitA

15 Липня, 00:03

Поділитися:

Даша Астаф'єва тепер співає у гурті NikitA із іншою партнеркою. Замість Юлії Кавтарадзе у гурті тепер Настя Кумейко, колишня учасниця гурту "А.Р.М.І.Я".

У гурті NikitА відбулись зміни. Шанувальники звикли, що в групі є лдві учасниці Даша Астаф'єва і Юлія Кавтарадзе. Однак зовсім нещодавно - на вечірці журналу Playboy в Москві, де виступав дует, замість Кавратадзе глядачі побачили нову дівчину.

Як з'ясувалося, у групі відбулася заміна. Тепер замість Юлі напарницею Астаф'євої стала фігуриста брюнетка Настя Кумейко. До цього вона працювала в колективі "А.Р.М.І.Я". Дівчина має досвід еротичних зйомок для Playboy та роботи на сцені, про це пише газета "Комсомольська правда в Україні".

Що ж сталося з Юлею? Екс-учасниця дуету розповіла про те, що тепер вона планує спробувати свої сили в кіно.

Настя Кумейко - нова учасниця гурту NikitA. "Я зрозуміла, що хочу розвиватися в інших сферах - в кіно, рекламі, - а з таким напруженим гастрольним графіком, за яким живе група, це неможливо, - розповіла Юля. - До того ж, NikitA - улюблениця еротичних видань, особливо Playboy, а я для себе прийняла рішення не зніматися голою, тому мені доводилося відмовлятися від відвертих зйомок і фотосесій".

Але, з чуток, основною причиною відходу Кавтарадзе з групи стала заборона її заможного бойфренда на роботу в еротичній групі.

"Я вірю в те, що всі зміни на краще, - повідала Даша Астаф'єва. - Зміна учасниці в колективі - це важлива подія не тільки в житті групи, але і для наших шанувальників, яких я закликаю підтримати нас".

Зараз NikitA в новому складі планує поїздку в США до Х'ю Хефнера, який, після скасування весілля, надіслав запрошення відвідати його в Playboy mansion.
Помилковий заголовок — Fcnfaэ'dsq pvsybkb gfhnythre gj uehne ТшлшеФ

15 Липня, 00:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора