Настільна версія
мова | язык

Настя Каменських дружить тільки зі своєю сестрою

14 Лютого, 14:18

Поділитися:

Секс-символ української естради Настя Каменських розповіла виданню Блік про свої комплекси  і чому вона не вірить в жіночу дружбу. 

- Настя, у тебе шикарне волосся! Напевно догляд за ними займає багато часу? Насправді доглядати за мої волоссям - не проблема! Мию голову зазвичай раз на два дні, потім укладаю волосся за допомогою гелю, на це я витрачаю всього хвилин п'ять, а розчісую їх взагалі раз добу. Це в дитинстві я постійно мріяла випрямити своє волосся. А зараз, слава Богу, мені не потрібно нічого витягати - локони лягають так, як я хочу.
- Чому не експериментуєш з кольором волосся? 
- Поки я перебуваю на сцені, то змінюватися не збираюся. У майбутньому я, може, і захочу змін. На сьогоднішній день я вирішила: коли вийду заміж - перефарбуюсь у блондинку! А поки що волосся у мене натуральне - і колір, і кучері. Зрідка можу зробити собі мелірування та пофарбувати у світлий тон кілька пасем волосся, але це не дуже помітно оточуючим людям. 

- Солярії відвідуєш? 
- Так! Знаю, що ультрафіолет може шкідливо впливати на шкіру, тому намагаюся не переборщити. Але й повністю відмовитися від засмаги теж не можу - коли бачу себе білою, то у мене починається істерика. 

- У тебе були комплекси щодо своєї зовнішності? 
- Раніше - так. Я ж завжди була крупним дівчиськом. І справа навіть не в повноті, а у високому зрості. Взагалі, багато що залежить від люблячого чоловіка, який зустрічається з тобою. А оскільки зараз мені вистачає чоловічої уваги, то я перестала комплексувати. 

- Заздриш фігурам інших дівчат? 
- Навпаки - дуже люблю дивитися на красивих жінок. Мені подобається жіноче тіло, у мене ніколи немає заздрості. Я захоплююся і кажу: «Боже мій, яка гарна дівчинка!». 

- У жіночу дружбу віриш? 
- Не вірю! Її просто немає! У мене є сестра, але вона більше, ніж подруга, тому що ми перевірені часом, а всі інші - товариші і знайомі. Було дуже багато ситуацій, пов'язаних з жіночою дружбою, і це не розчарування, а висновок. Тому намагаюся вести себе обережно. Я досить сентиментальна людина, і мені не хочеться постійно переживати.
Помилковий заголовок — Yfcnz Rfvtycmrb[ lhe;bnm nskmrb ps cdj'. ctcnhj.

14 Лютого, 14:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)