Настільна версія
мова | язык

Лобода розповіла про вагітний секс і оголилася

15 Липня, 20:14

Поділитися:

Співачка Світлана Лобода знялася в еротичній фотосесії всього через кілька місяців після пологів. Окрім того, колишня солістка гурту "ВІА Гра" розповіла про "вагітний" секс і дзеркала і інтимному житті її сім‘ї.

За словами Свєти, питання сексу з вагітними вона свого часу пройшла і в ньому розібралася.

"Так, я уважно все вивчила, дізналася, що можна і як треба. Більш того, контакт з татом дитині на ранньому етапі дуже необхідний. Як і мамі, в принципі", - наголосила Лобода в інтерв‘ю чоловічому журналу "Maxim".

Також співачка розповіла, що дзеркала у неї вдома чудово підходять для любовних утіх.

"Моя ванна кімната, до речі, вся у дзеркалах - так було задумано для збільшення простору. В результаті вийшло, що дзеркала служать гарним антуражем для любовних утіх в нашій сім'ї", - зізналася Свєта.

"Але взагалі-то мої історії з дзеркалами швидше не еротичні, а комічні. Я частенько в магазинах входила у них головою, набивала гулі", - додала вона.

До речі. роздягатися Світлана готова не лише для фотозйомок, а й для кіно. Скажімо, Свєта не проти зніматися у "постільних сценах".

"Якщо режисер скаже, що треба гарненько виспатися перед камерою заради мистецтва, я готова", - уточнила вона.

За словами співачки, їй вже надходили пропозиції щодо зйомок, але поки жодна не зацікавила:

"Пропонували зніматися у серіалах, а мені не хочеться гаяти на це час. Останнім часом я дуже полюбила арт-хаусне кіно і з задоволенням знялася б у незалежного режисера, Гаса Ван Сента наприклад".

Як відомо, Свєта стала матір‘ю 9-го квітня цього року. У неї та її цивільного чоловіка Андрія Царя народилася дочка Євангеліна.
Помилковий заголовок — Kj,jlf hjpgjdskf ghj dfusnybq ctrc s jujkbkfcz

15 Липня, 20:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон