Настільна версія
мова | язык

Дочку Пономарьова Куся називала пекельним виплодком

15 Липня, 20:16

Поділитися:

Співак Олександр Пономарьов досі одружений, а його жінка Вікторія називала його з Оленою Мозговою дочку пекельним виплодком.

Про це розповіла директор і, як писали раніше у пресі, стара подруга Пономарьова Нонна Кондрашова, повідомляє "Gazeta.ua".

Так, за словами Кондрашової, судовий процес щодо розлучення Пономарьових досі триває.

Нагадаємо, за інформацією газети "Сегодня", Пономарьови розлучилися місяць тому.

Також жінка стверджує, що Вікторія постійно конфліктувала з дочкою Олександра Пономарьова від цивільного шлюбу з Оленою Мозговою, 12-річною Євгенією.

"З Євгенією у неї були постійні конфлікти. Вікторія називала її пекельним виплодком (російською - "исчадием ада")", - запевняє подруга Пономарьова.

"У вересні минулого року Женя підслухала розмову Саші з Вікторією, в якій жінка наполягала, аби дівчинку відправити в Ірпінь в Інститут благородних дівиць. На що Саша відповів: "Я дітей на дружин не міняю", - стверджує Кондрашова.

Окрім того, за словами жінки, навіть 4-річний спільний син Олександра з Вікторією Сашко хотів лишитися з батьком, принаймні на ніч.

"...Сашко одного разу говорить до тата: "Я не хочу їхати додому. Давай я перевдягнусь, мама піде в ніч на роботу в клуб, а я до тебе повернусь", - сказала подруга співака.

Нагадаємо, раніше Вікторія, яку донедавна Пономарьов ніжно називав Куся, підозрює чоловіка у причетності до викрадення її "Porsche Cayenne". Крім того, вона стверджує, що Пономарьов погрожував її сім‘ї.

"Саша не хоче нічого говорити. Це його особиста позиція. Каже: "Я жив з цією людиною 5 років. Не можу нікого осуджувати. Якщо вона це робить, це її проблеми", - коментує Кондрашова.

Ба. навіть колишнє кохання співака Олена Мозгова буцімто втрутилася у розбірки Пономарьових.

"Олена Мозгова телефонувала Вікторії. Попросила тримати себе в руках і думати, що каже в інтерв'ю", - розповіла Кондрашова.

Як відомо, Вікторія Мартинюк та Олександр Пономарьов одружилися у серпні 2006 року. А у лютому 2007 у пари народився син, якого назвали Сашком.
Помилковий заголовок — Ljxre Gjyjvfhmjdf Recz yfpbdfkf gtrtkmybv dbgkjlrjv

15 Липня, 20:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон