Настільна версія
мова | язык

На честь Курта Кобейна назвуть міст

15 Липня, 20:24

Поділитися:

Один з мостів, який розташований у штаті Вашингтон місті Абердін, мають намір перейменувати на честь народженого в цьому населеному пункті лідера групи Nirvana - Курта Кобейна. Про це повідомляє NME.

Міст, про який йде мова, в даний час носить назву Young Street Bridge. Передбачається, що саме цю споруду Кобейн згадав у тексті пісні "Something in the Way". Цей трек увійшов до альбому "Nevermind".

27 липня міська рада Абердіна має намір обговорити можливість перейменування моста. Деякі члени ради схвалюють ідею, інші ж налаштовані скептично. З точки зору противників перейменування, деякі деталі біографії Кобейна (зокрема, наркотична залежність і самогубство) можуть негативно позначитися на репутації Абердіна - пише lenta.ru.

У квітні 2011 року в Абердіні був відкритий пам'ятник, присвячений гітарі Кобейна. Скульптура представляє собою бетонну копію концертної гітари Курта. До інструменту прикріплена металева стрічка, на якій вибито цитата з пісні Nirvana "On a Plain": "One more special message to go and then I'm done and I can go home".
Помилковий заголовок — Yf xtcnm Rehnf Rj,tqyf yfpdenm vscn

15 Липня, 20:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон