Настільна версія
мова | язык

Кіркоров купив квартиру за 3 млн доларів

15 Липня, 23:14

Поділитися:

Російський співак Філіп Кіркоров придбав нову квартиру, а зі старої зробив гардеробну. В рік він витрачає на одяг близько 1 мільйона доларів.

Хвороба "шопоголізму" у відомого виконавця Філіпа Кіркорова вийшла за всі рамки. У зв'язку з тим, що російський поп-король в рік витрачає на одяг близько 1 мільйона доларів, його житло все завалено вішалками.

І ось настав час, коли Філіпу стало нікуди складати численні покупки. Співак знайшов рішення - купити нову квартиру, залишивши стару як гардеробну, пише Комсомольська правда в Україні.

"У свій час я навіть думав відкрити свій магазин одягу, - зізнається Філіп. - Туди хотів відвозити все, що так і не одягнув", - заявляв Кіркоров.

Співак купив квартиру за три млн доларів в центрі Москви. А у будинок, де він уже третій рік є сусідами з колишньою дружиною Аллою Пугачовою. І перевіз туди весь одяг, який придбав за останній рік.

Близькі люди поп-короля зазначають - пристрасть до модних речей співак почав відчувати, одружившись з Пугачовою. Алла Борисівна відразу прийшла в жах від одягу чоловіка: фіолетові капелюхи, золоті "еполети", сорочки кольорів папуги...

Поради Алли Кіркоров взяв на озброєння. Причому навіть дуже завзято: ось уже багато років Філіп - затятий завсідник чоловічих Тижнів моди в Мілані та Парижі. І улюблений клієнт практично всіх відомих марок престижного одягу.

"Я визнаю, що хворий! - говорить Кіркоров. - Ось така у мене віддушина - магазини. Так, я витрачаю там великі суми. Якщо ви будете, наприклад, в Маямі, зайдете в "Бел Харбор" (головне місце тамтешніх заможних модників) і назвете моє ім'я, вас приймуть як дорогого гостя. Я речі звідти машинами виводжу".
Помилковий заголовок — Rshrjhjd regbd rdfhnbhe pf 3 vky ljkfhsd

15 Липня, 23:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин