Настільна версія
мова | язык

Ніколь Шерзінгер виходить заміж за Льюїса Хемілтона

18 Липня, 01:52

Поділитися:

Колишня учасниця всесвітньо відомої жіночої групи "The Pussycat Dolls" Ніколь Шерзінгер вийде заміж за зірку Формули-1.

Уродженка гавайського Гонолулу співачка, актриса, продюсер і танцівниця Ніколь Шерзінгер познайомилася з пілотом гоночної стайні "McLaren" Льюїсом Хемілтоном ще в 2007 році. Після цього парочка кілька разів розбігалася і знову сходилася.

Але ось недавно батько Ніколь повідомив, що Хемілтон попросив руки його дочки. За словами батька сімейства Шерзінгер і вітчима Ніколь він не міг відмовити Льюїсу, оскільки вважає його чудовим хлопцем і гідним чоловіком для своєї красуні дочки.

Закохані буквально випромінюють щастя знаходячись поруч один з одним, незважаючи на завантаженість і брак вільного часу для відносин - пише siteua.org.

Всі питання про те, коли ж відбудеться настільки довгоочікуваний захід з білою фатою і сукнею Льюїс і Ніколь залишають без відповіді, але ходять чутки, що пара повінчається під час літньої перерви чемпіонату королівських гонок "Формула-1" цього року.

Нагадаємо, що підданому британській короні Льіюсу Хемілтону всього 26 років, в той час, як Ніколь відсвяткувала 29 червня вже своє 33-річчя.
Помилковий заголовок — Ysrjkm Ithpsyuth db[jlbnm pfvs; pf Km.їcf {tvsknjyf

18 Липня, 01:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс