Настільна версія
мова | язык

Дженіфер Лопез знову вільна

18 Липня, 02:08

Поділитися:

Дженіфер Лопес (41 рік) розлучилася зі своїм чоловіком Марком Ентоні (42) після 7 років спільного життя. Пара, у якої двоє дітей, оголосила про те, що їхній шлюб закінчено.

"... Ми вирішили завершити наш шлюб. Це дуже важке рішення. Ми повинні прийти до взаємовигідної угоди при розставанні. Зараз нам дуже боляче і ми розраховуємо на вашу повагу до нашого особистого життя", - таке повідомлення Джей Ло і Марк передали в пресу.

Розлучення стало шоком для шанувальників співачки. Ще недавно вона і Марк демонстрували на публіці ідеальні відносини. Наприкінці травня під час шоу "American Idol" вони пристрасно цілувалися прямо на сцені. Більше того, у подружжя - трирічні близнюки Макс і Емі і для дітей розлучення також стане моральною травмою.

Шлюб з Марком Етноні для пуерто-риканської співачки вже четвертий. До цього вона була одружена з вихідцем із Куби Оджані Ноа і з хореографом Крісом Джудом. Також у Джей Ло були тривалі стосунки із репером Шонном "Пі Дідді" Комбсом і шлюб з актором Беном Аффлеком - пише bliksekret.ua.
Помилковий заголовок — L;tysath Kjgtp pyjde dskmyf

18 Липня, 02:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван