Настільна версія
мова | язык

Наталія Водянова відмовилася стати обличчям російського «Подіуму»

18 Липня, 09:14

Поділитися:

У серпні стартує російська версія популярного реаліті-шоу під назвою «Проект Подіум». Зараз проходять кастинги учасників. Проте, всіх більш всього цікавить те, хто стане ведучим даного проекту.

Варто відзначити, в країнах, де вже пройшов даний проект, його ведучими, як правило, були супермоделі. Зокрема американську версію проекту вела Хайді Клум, в Канаді – супермодель Іман, а у Великобританії – Келлі Осборн і Елізабет Херлі.

Керівництво каналу «MTV» запропонувало російську версію програми вести Наталії Водяновій. Проте, модель відмовилася,- пише www.devahi.net

Швидше за все, актриса відмовилася від ролі телеведучої через непросту ситуацію в її сім'ї. Не так давно стало відомо про те, що Водянова розлучилася з чоловіком. У зв'язку з відмовою Водянової, творці шоу розглядають інших моделей, які змогли б стати ведучими російського «Подіуму».

Нагадаємо, американська версія «Проекту Подіум» дуже високо оцінюється критиками. Дане шоу було номіноване на премію «Емі» як кращий проект «змагання».
Помилковий заголовок — Yfnfksz Djlzyjdf dslvjdbkfcz cnfnb j,kbxxzv hjcsqcmrjuj «Gjlseve»

18 Липня, 09:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван