Настільна версія
мова | язык

Син гітариста Pink Floyd отримав тюремний термін

18 Липня, 09:35

Поділитися:

Чарлі Гілмор – прийомний син гітариста Pink Floyd Девіда Гілмора отримав 16 місяців в'язниці. Молода людина була затримана в грудні минулого року під час участі в студентській акції протесту, яка пройшла в Лондоні. Мітингуючі виступали проти підвищення плати за навчання.

В ході акції протесту відбулося зіткнення поліції з демонстрантами, що спричинило масові арешти. Зокрема Гілмор-молодший був затриманий під час розгойдування на прапорі, який висів на пам'ятнику загиблих воїнів під час Першої і Другої світових війн.

Після затримання стало відомо про те, що Чарлі знаходився під впливом наркотиків. Молода людина провела декілька місяців у в'язниці. На початку травня хлопець розкаявся в нарузі над британським прапором, після чого був відпущений під заставу до початку липня. За цей час Гілмор-молодший повинен був скласти іспити в Кембріджському університеті, - розповідає www.devahi.net

Нагадаємо, Девід Гілмор усиновив Чарлі в 1994 році, після того, як одружився на його матері, письменниці Поллі Семсон. Зараз Чарлі Гілмору вже 21 рік.
Помилковий заголовок — Cby usnfhbcnf Зштл Адщнв jnhbvfd n.htvybq nthvsy

18 Липня, 09:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків