Настільна версія
мова | язык

Звички, які шкодять шкірі

18 Липня, 10:15

Поділитися:

Ти старанно піклуєшся про свою зовнішність, але навіть не замислюєшся про те, що деякі процедури згубно впливають на шкіру. Ось найпоширеніші помилки по догляду за шкірою.

Відлущування. Час від часу твоя шкіра потребує відлущування. Проте надмірне захоплення цією процедурою може нашкодити їй. Адже після нанесення на обличчя скрабу шкіра стає вразливою. Особливо вона наражається на небезпеку влітку, коли сонячні промені стають активнішими.

Солярій. Звичайно, кожній дівчині хочеться придбати золотистий загар. Проте, не варто забувати про такі неприємні речі як рак шкіри, передчасне старіння і пігментні плями. На пляжі твоя шкіра теж наражається на небезпеку. Тому не забувай наносити крем з вмістом SPF.

Сон з макіяжем. Після веселої вечірки або важкого робочого дня ти лягаєш спати, забувши змити макіяж. Така ситуація знайома кожній дівчині. У деяких вона входить в звичку. В результаті пори на обличчі закупорюються і з'являються прищики. Якщо ти не в силах піднятися з ліжка, тримай на нічному столику спеціальні очищаючі серветки для зняття макіяжу.

Видушування прищів. Коли на обличчі з'являється ненависний прищик, більшість дівчат негайно прагнуть видавити його. І ніхто з них не замислюється про те, що ця процедура може привести до серйозних інфекцій і запалень. Якщо ти все ж таки не в силі прибрати руки від обличчя, тоді протри його тоніком і за допомогою вати видали прищик. Після цього обов'язково продезинфікуй ранку, - рекомендує www.cosmo.com.ua

Помилковий заголовок — Pdbxrb? zrs irjlznm irshs

18 Липня, 10:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій