Настільна версія
мова | язык

У Львові, вперше в Україні відбулась Літня Джазова Школа

19 Липня, 07:41

Поділитися:

У Львові відбулись чотириденні джазові майстер-класи під назвою «Літня Джазова Школа з Reikartz», які тривали із 15 по 18 липня.

Майстер-класи провели учасники колективів Michel Pettruciani та Michel Camilo контрабасист Michael Bowie (США), чиказький барабанщик Frank Parker (США), джазовий вокаліст у Польщі Janusz Szrom, видатний польський піаніст та композитор Bogdan Holownia (Польща).

У школі взяли участь джазові музиканти зі всієї України: Києва, Львова, Одеси, Рівного, Луцьку, Дніпропетровська. Це як музиканти-початківці, так і досвідчені джазмени.

В п'ятницю і суботу (15, 16 липня) пройшли заняття і джем-сейшени для учасників школи. В неділю (17 липня у клубі «Picasso») відбувся презентаційний концерт, де виспупили кращі учні школи і викладачі. В понеділок (18 липня, «Квартира 35») - заключний концерт учасників.

Нагадаємо, Школу організували «JazzClub.Lviv», мистецьке об’єднання «Дзиґа», Ходжежська джазова школа «Cho-Jazz» (Польща), факультет культури та мистецтв ЛНУ ім. І.Франка за підтримки Посольства США в Україні.
Помилковий заголовок — E Kmdjds? dgthit d Erhfїys dsl,ekfcm Ksnyz L;fpjdf Irjkf
19 Липня, 07:41

Поділитися:

Фото: Андрій Артим
Джерело: navsi100.com

Теги: джаз, школа, майстер-класи, Львів

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон