Настільна версія
мова | язык

Наталія Рудова мріє про принца

18 Липня, 17:35

Поділитися:

Актриса Наталія Рудова грає в серіалі «Амазонки» Ганну Мітрошину - красиву і безтурботну дружину олігарха, алюмінієвого короля Генадія Зільбера. Ганна працювала моделлю на світових подіумах, але вважала за краще сім'ю кар'єрним висотам. Про що ні трохи не шкодує, адже заміж вона вийшла не за розрахунком, а по любові:

«Вона, дійсно, його дуже любить! Якби не любила, то ніколи б не вийшла за нього заміж! У них абсолютно щирі почуття один до одного. Є насправді в житті таке дівча, якого завжди оточують багаті женихи, – таке у них коло спілкування, і моя героїня у будь-якому випадку вийшла б заміж за заможну людину, але ніколи б не вийшла заміж без любові, це точно», - розповідає актриса про взаємини своєї героїні з чоловіком.

Сама Наталія поки незаміжня і, як і всі нормальні молоді дівчата, мріє про прекрасного принца.

«Він повинен бути самодостатнім і сильним. А ось відомим не обов'язково. Навіть краще, щоб слави ніякої не було взагалі, не хочу пов'язувати своє життя з творчим чоловіком. Але він повинен бути симпатичним, це точно, я люблю красенів! Я зараз вільна, в пошуку прекрасного принца», - міркує Рудова, - розповідає www.stars.glavred.info

Помилковий заголовок — Yfnfksz Heljdf vhs' ghj ghbywf

18 Липня, 17:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр