Настільна версія
мова | язык

Гурт «Lama» відзначив п’ятий день народження

14 Лютого, 23:48

Поділитися:

Наталія Дзеньків, також відома під сценічним ім'ям Lama, удруге за рік відсвяткувала день народження. Цього разу співачка відзначила п'ятиріччя свого гурту. 

Lama, співачка: «На своєму власному дні народження я така в розслабленому стані, тобто з друзями ми можемо відмічати там, сидіти разом. А день народження групи відрізняється тим, що треба давати повноцінний сольний концерт». 

Участь Наталії Дзеньків у проекті «Свіжа кров» позитивно позначилася на складі її гурту. Ювілей колективу «Lama» святкувала з новим бас-гітаристом, який улітку боровся за п'явку на грандіозному музичному шоу. 

Lama, співачка: «Ми залишилися без бас-гітариста, він живий, здоровий, все нормально, просто в нього інші плани. І я згадала, що я тоді побачила там на «Свіжій крові» одного бас-гітариста. Взнала його телефон. Мені його дали цей телефон. І все». 

На святковій вечірці, що відбулася в одному з київських клубів, співачка виконала як відомі хіти, так і композиції зі свіжого альбому «Тримай». Також Lama презентувала шанувальникам абсолютно нову пісню з назвою «Рок-н-рол». 

Помилковий заголовок — Uehn «Дфьф» dslpyfxbd g’znbq ltym yfhjl;tyyz

14 Лютого, 23:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор