Настільна версія
мова | язык

Дружина Пономарьова запевняє, що не хотіла аліментів

18 Липня, 20:03

Поділитися:

Дружина співака Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк запевняє, що не хотіла, аби він офіційно платив їй аліменти.

Куся підтвердила, що Пономарьов виділяє на їхнього спільного сина Сашка 16 тисяч гривень на місяць.

"Цього абсолютно достатньо. Коли ми розходились, ми просто узгодили, чи буде він виділяти гроші чи не буде. Тому що будь-яку позицію його я приймаю і ні за що я б не судилася. Олександр з цього зробив конфлікт. Цієї суми вистачає. Багато батьків витрачають на своїх дітей набагато менше грошей, ніж виділяє Олександр", - розказала Вікторія у коментарі "Gazeta.ua".

"Просто те, як він подає цю ситуацію в пресі, вважаю не є правильним. Я не хотіла аліментів. Просто я хотіла почути від нього, чи буде він давати якусь суму. Чи мені розраховувати на нього, чи лише на себе. Зі своєї сторони я витрачаю так само. Одну няню оплачує він, другу - я", - підкреслила Мартинюк.

Наразі жіночка бідкається, що співак не йде з нею на контакт.

"З Олександром зараз не спілкуємось. Я хотіла зробити наші стосунки нормальними, комфортними, але не виходить. Олександр не хоче такого спілкування. Зв'язуємося лише по смс за дитину. Я готова до зустрічі, і ще перед розлученням були випадки, що я хотіла поговорити. Але він не йде на контакт", - зауважила Вікторія.

Куся також наголошує, що не обмежує спілкування співака із 4-річним сином.

"Коли Олександр бажає його бачити, він не хоче, щоб були школи і тренування, а щоб був вихідний. От тоді я дитину не відпускаю", - уточнила ще Куся.

Мартинюк наголосила, що їх з Пономарьовим ще офіційно не розлучили, бо вона подала апеляцію, "оскільки суд пройшов з великою кількістю процесуальних порушень".
Помилковий заголовок — Lhe;byf Gjyjvfhmjdf pfgtdyz'? oj yt [jnskf fksvtynsd

18 Липня, 20:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)