Настільна версія
мова | язык

Кіркоров назвав Топалова невдахою, а його дівчину - повією

18 Липня, 20:17

Поділитися:

Днями кохана Влада Топалова модель Вікторія Лопирьова - посварилася в Твіттері з продюсером Діми Білана Яною Рудковською.

Віка дорікнула Яні в надмірному захопленні Твіттером. Мовляв, занадто часті повідомлення Рудковської в Твіттері дають привід засумніватися в щирості її любові до дітей, яких вона відсудила у колишнього чоловіка. Яна не стала мовчати і перейшла в наступ, натякнувши, що Віка спить з олігархами - пише stars.glavred.info.

Так між дівчатами зав'язалася твіт-перепалка. Філіп Кіркоров, близький друг Рудковської не залишився осторонь і вставив своє слово, охрестивши Влада Топалова і Вікторія Лопирьова так: «Невдаха і повія».

Влад не став мовчати і видав ціле звернення:

«Я довго мовчав, але тепер не можу, - почав Топалов. - Дорогий Філіп, скільки ти будеш дозволяти собі ображати жінок? Я розумію, вони тобі за природою не цікаві, - натякнув Влад на сексуальну орієнтацію Кіркорова. - Може, ти не долікувався в Ізраїлі? Я можу тобі допомогти при особистій зустрічі ... Я вас сам своїми руками порву! Без будь-якої охорони. Спробуй мені це особисто сказати очі в очі, без охорони. Давай! Один на один. Без охорони, якій ти по 4 місяці не платиш зарплату! Я вас всіх порву. Клянусь!»
Помилковий заголовок — Rshrjhjd yfpdfd Njgfkjdf ytdlf[j.? f qjuj lsdxbye - gjds'.

18 Липня, 20:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон