Настільна версія
мова | язык

Джастін Тімберлейк погодився піти на бал з морським піхотинцем

18 Липня, 20:30

Поділитися:

Американський актор і співак Джастін Тімберлейк прийняв запрошення від капрала морської піхоти США Келсі Де Сантіс скласти їй компанію на традиційному балі військовослужбовців у Вашингтоні.

Про це повідомляє ресурс Monsters & Critics.

Дівчина записала відеозвернення до Тімберлейка і розмістила його на YouTube. За п'ять днів 15-секундний ролик зібрав понад півмільйона переглядів.

На це Келсі Де Сантіс надихнув аналогічний вчинок сержанта Скотта Мура, який за допомогою відеохостингу запросив на бал актрису Мілу Куніс. Його відеозвернення подивилися більше трьох мільйонів разів.

Куніс також відповіла морпіхові Муру згодою, причому цьому чимало сприяв сам Тімберлейк. Про відеозапрошення актрисі розповіли на телешоу каналу Fox, яке Куніс і Тімберлейк відвідали в рамках промо-кампанії свого нового фільму "Друзі по сексу". Актор дуже активно закликав свою партнерку перед телекамерами піти на танці з морпіхом, і в результаті вона погодилася.

Як стало відомо, бал військовослужбовців, на який вирушить Міла Куніс разом з сержантом Скоттом Муром, відбудеться 18 листопада в Грінвіллі, Північна Кароліна. Бал, який відвідають Джастін Тімберлейк і капрал Келсі Де Сантіс, відбудеться 12 листопада у Вашингтоні.
Помилковий заголовок — L;fcnsy Nsv,thktqr gjujlbdcz gsnb yf ,fk p vjhcmrbv gs[jnbywtv

18 Липня, 20:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків