Настільна версія
мова | язык

Ріанна на концерті приставляла мікрофон до інтимного місця

18 Липня, 20:44

Поділитися:

Співачка Ріанна вразила шанувальників своїм сексуальним шоу, яке відбулось у Грінсборо в рамках турне Lourd Tour.

Співачка Ріанна, яка нещодавно була визнана найпопулярнішою жінкою на Facebook, продовжує давати концерти в рамках свого турне Lourd Tour.

Кожен її виступ - це вибухова суміш яскравих фарб, божевільної енергетики і, звісно, сексуальності. Кожного разу вона з'являється на сцені в коротенькому яскраво-синьому плащі, який у певний момент ефектно знімає і залишається фактично в одній спідній білизні, котра переливається всіма кольорами веселки.

Під захоплені крики публіки співачка приймає спокусливі пози, нахиляючись до глядачів. На сцені, так само як і в кліпах, для Ріанни немає табу.

Давши кілька концертів у США та Канаді, один з яких навіть закінчився пожежею, співачка дозволила собі трохи відпочити з друзями, але минулої суботи, 16 липня, повернулася до роботи і виступила в американському містечку Грінсборо. На цей раз все обійшлося без інцидентів, і прихильники співачки залишилися в захваті від її яскравого і сексуального шоу.

Найближчим часом Ріанна відправиться в рамках свого турне в країни Латинської Америки і Європи, щоб порадувати своїх шанувальників з усього світу.
Помилковий заголовок — Hsfyyf yf rjywthns ghbcnfdkzkf vsrhjajy lj synbvyjuj vscwz

18 Липня, 20:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір