Настільна версія
мова | язык

Ема Уотсон закохається в Чудовисько

19 Липня, 19:19

Поділитися:

Актриса веде переговори про участь в зйомках екранізації знаменитої лав-сторі «Красуня і Чудовисько». Про проект поки нічого не відомо, проте повідомляється, яка Уотсон зіграє головну роль, а режисерське крісло займе Гільєрмо дель Торо.

Оскільки в даний час режисер зайнятий роботою над фантастичною стрічкою «Тихий океан», а в планах все ж таки значаться «Хребти безумства» (що не отримали схвалення Universal), можна припустити, що «Красуня і Чудовисько» побачить світ лише через декілька років.

Легендарна історія запрошує в зачарований замок, прихований в гущавині темного чарівного лісу. Його господар жахливе Чудовисько, якого всі бояться і ненавидять.

Лише найпрекрасніша і смілива дівчина в світі на ім'я Бель здатна розгадати таємницю страшного, а насправді, дуже нещасного господаря замку і зруйнувати чари, що прирекли його на вічне перебування в шкірі страшного звіра. Тільки той, хто розтопить лід в серці чудовиська і зможе полюбити його таким, яким він є, зможе повернути йому людську зовнішність, але, щоб врятувати господаря зачарованого замку, Бель доведеться виступити проти всіх: адже жителі її села, що підбурюються злобним мисливцем Гастоном, хочуть погубити горде і добре Чудовисько, - розповідає www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Tvf Ejncjy pfrj[f'nmcz d Xeljdbcmrj

19 Липня, 19:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван