Настільна версія
мова | язык

Том Круз може очолити постановку «Постріл»

19 Липня, 19:36

Поділитися:

Червневий слух про те, що Том Круз може стати обличчям детективного триллера «Постріл» все ще не знайшов офіційного підтвердження. Проте, в недавньому інтерв'ю письменник Чайлд (саме його роман стане основою для майбутнього фільму) виразив свою пошану акторові і заявив, що не має нічого проти його присутності у фільмі.

Проблеми з кандидатурою Круза пояснюються тим, що головний герой твору, що екранізується, – двометровий блондин під сто кілограм ваги.

Звуть його Джек Річер. Він – колишній вояка і поліцейський, вимушений повернутися до розслідування після того, як недавно спійманий в центрі міста снайпер просить охоронців зв'язати його з протагоністом.

Снайпер же до цього встиг обстріляти людну вулицю, внаслідок чого на той світ відправилося шість чоловік, - пише www.kino.open.ua

Головна інтрига триллера полягає в тому, що стрілець стверджує, що нібито не він здійснював вбивства і говорить, що лише Річер може знати правду. Про дату випуску фільму поки що нічого невідомо. Точніша інформація, швидше за все, з'явиться в Мережі лише після згоди або відмови Круза брати участь в проекті.
Помилковий заголовок — Njv Rhep vj;t jxjkbnb gjcnfyjdre «Gjcnhsk»

19 Липня, 19:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван