Настільна версія
мова | язык

Родрігез вийшов у «відкритий космос»

19 Липня, 23:45

Поділитися:

Тимур Родрігез зняв відео на нову пісню.

 «Навіть я, маючи великий досвід у хореографії, був щиро здивований танцювальним талантом Тимура», - говорить відомий хореограф Ігор Рудник.

Данилевська мануфактура, яка на початку минулого століття була виробництвом, а зараз від неї залишилися лише мальовничі нетрі, на один день перетворилася на знімальний майданчик для нового кліпу Тимура Родрігеза «Out in Space». Потім знімальна група перемістилася на старовинну конюшню, а далі була нічна історія, з водою, димом і вогнем. Концепція кліпу унікальна для російського артиста, т.к. побудована виключно на хореографії - пише siteua.org.

«Такого відео в нашій країні ще не було і я дуже радий цьому факту! Ми будемо багато танцювати, і коли люди подивляться відео хоча б один раз, у них відпадуть всі питання, - коментує Тимур Родрігез. - Ми доводили до розуму трек «Out in Space» в Лондоні саме тому, що їм займалися люди, які роблять продакшн для багатьох танцювальних треків таких особистостей як Rihanna, Britney Spears і т.д. »У Росії режисером кліпу виступив Павло Худяков, автор відео кліпів Родрігеза «Захоплення» і «Про Тебе».

«Тимур дуже довго готувався до цього кліпу. Дуже багато репетирував. Це один з найсильніших балетів - під керівництвом Ігоря Рудника, який мені доводилося знімати. Велика частина кліпу відбувається в індустріальному локейшене, не прив'язаному до жодного міста, ні до якої країни »- розповідає Павло Худяков.

Образ Тимура в кліпі створив стиліст Ігор Белоус.мур Родрігез зняв кліп на пісню «Out in Space».
Помилковий заголовок — Hjlhsutp dbqijd e «dslrhbnbq rjcvjc»

19 Липня, 23:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День банківських працівників України

Сьогодні іменини святкують:

Антон, Давид, Іван, Йосиф (Йосип, Осип), Ісидір (Сидір), Михайло, Степан (Стефан)